Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run

FysioWorld AmsterdamTijdens de Westrandwegrun draagt Fysio World Amsterdam medische zorg voor alle lopers. Voor, tijdens en na dit unieke evenement staan de fysiotherapeuten klaar om de lopers te masseren of voor een blessure analyse.

Fysio World Amsterdam is een praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam Watergraafsmeer. Deze praktijk is al 13 jaar een begrip in de omgeving als het gaat om bewegen en fysieke klachten. Naast fysiotherapie, kun je hier inmiddels ook terecht voor persoonlijke begeleiding van een voedingsconsulent, psychologische consulten, podotherapie of (sport)massage. Door de aanwezigheid van diverse disciplines onder één dak, kan de zorg makkelijk op de individuele wensen worden afgestemd en wordt er voor zorg gedragen dat de cliënt weer zo snel mogelijk naar wens kan functioneren.

Naast de individuele begeleiding, worden er diverse beweeggroepen aangeboden variërend van medische pilates tot longrevalidatie om bewegen laagdrempelig en stimulerend te houden.

Fysioworld is voorzien van ruime openingstijden (7.00-22.00) en streeft ernaar om binnen 24uur een eerste consult te geven of een gepast advies, waarbij vooral aandacht wordt gegeven aan de oorzaak van de (pijn)klachten. Kijk voor meer informatie op www.fysioworldamsterdam.nl of kom langs op Middenweg 67F Amsterdam.