Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run Westrandweg Run

LI-NING

Het uit China overgewaaide Multi-sport merk Li-Ning is vanaf 2012 ook in Nederland verkrijgbaar met een exclusieve Europese kleding - en schoenen Collectie.

Het merk is in 1990 opgericht door mr. Li-Ning zelf en is na de introductie in Amerika in 2008 inmiddels ook in Europa aktief. Mr. Li-Ning zelf grossierde in zijn Turncarriere op alle onderdelen met 14 wereldtitels en in totaal 106 medailles waarbij hij op de Olympische Spelen van Los Angeles uitgeroepen werd tot de beste sporter van de Spelen met 3 gouden, 2 zilveren  en 1 bronzen medaille.  Recentelijk heeft hij in 2008 zelf met de fakkel de Olympische spelen geopend hangend aan een lijn ‘vliegend’ door het Birds Nest stadion in Beijing.

Het merk is in Amerika inmiddels sterk groeiend en in het land van herkomst is Li-Ning het bekendste sportmerk en een jaaromzet van ruim 1,5 miljard en vertegenwoordigt in tal van sporten.